Paynova tillkännager ny CFO

Under veckans sista handelsdag så offentliggör Paynova ny CFO i Lars Wikström som tillträder posten januari 2022.
2021-11-12

Paynova är tecknade på NGM och är verksamma inom finansbranschen. Bolaget erbjuder helhetstjänster för betalning via Internet. Med Paynova får e-handlare tillgång till olika betalningsalternativ med såväl kredit- och betalkort som Internetbanker, i flera valutor och språk i ett säkerhetscertifierat gränssnitt (PCI). Kunderna återfinns inom ett flertal branscher, främst inom detaljhandeln.

Paynovas CFO, Mattias Nygren, har beslutat att lämna Paynova efter närmare sex år i bolaget. Till ny CFO har Lars Wikström utsetts med start januari 2022 då Mattias Nygren lämnar Paynova. Lars har gedigen bakgrund som CFO i noterade tillväxtbolag och tillträder tjänsten på längre interimsbasis.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kommentar från VD

“Lars har lång och bred erfarenhet av bolag i den tillväxtfas vi står inför och blir ett viktigt tillskott i ledningen för bolagets fortsatta utveckling. Jag vill samtidigt passa på att tacka Mattias för hans insatser i bolaget. Mattias har innehaft flera ledande roller på Paynova och starkt bidragit till den spännande position vi nu befinner oss i “, kommenterar VD, David Larsson i ett pressmeddelande under veckans sista dag för handel.

mer om ämnet