Ny VD på plats hos Vo2 Cap Holding

Under måndagen offentliggör Vo2 Cap Holding att man funnit sin nya VD och koncernchef i Bodil Ericsson Torp.
2021-11-01

Under måndagen tillkännager man att Bodil Ericsson Torp tillträder som VD för Vo2 Cap Holding. Hon kommer närmast från Aller Media där hon under 8 år verkat som koncernchef och VD. Ericsson kommer i rollen som VD och koncernchef att ansvara för Vo2:s förvärvsstrategi inom media och tech.

Kommentar från styrelseordförande

“Vi har lyckats rekrytera en av branschens absoluta tiopoängare och jag är otroligt glad och spänd över att få tillfälle att arbeta med Bodil. Det hon gjort med Aller Media saknar motstycke. Hon har skulpterat om en gammal printberoende bjässe till ett snabbfotat delvis digitalt mediehus. Med rekord i lönsamhet under bolagets 150-åriga historia”, kommenterar styrelseordförande, Douglas Roos i ett pressmeddelande under måndagen.

Kommentar från Bodil Ericsson Torp

“Den här dagen har jag väntat på. Jag ser verkligen fram mot att lägga Vo2:s intäktssynergipussel genom smarta förvärv inom media och tech. Allt för att skapa ett långsiktigt och substantiellt värde för vår tillväxtresa”, kommenterar nya VD, Bodil Ericsson Torp i samband med tillträdet på posten som verkställande direktör för Vo2 Cap Holding.