Northbaze Group investerar för framtiden

Northbaze Group kommunicerar idag att de kommer etablera ett nytt och modernt utvecklings- och innovationscenter för bolagets affärsområde Adiantes i Bangkok.
2021-04-22

Northbaze Group kommunicerar idag att de kommer etablera ett nytt och modernt utvecklings- och innovationscenter för bolagets affärsområde Adiantes i Bangkok.

Northbaze är uppdelat i tre affärsområden

  • Audio & Sound – Utvecklar och säljer hörlurar, högtalare och utrustning för bärbara mediaspelare.
  • Smart Mobility – Designar och producerar ett brett utbud av smarta tillbehör till mobila enheter.
  • Adiantes – Detta affärsområde har visat störst tillväxt den senaste tiden, bara under Q4 ökade nettoomsättningen med 72 %. Området tillverkar exklusiva premium skinn- och läderprodukter som tillbehör åt smarta mobila enheter med mera.

Investeringarna som kommer göras ska bli en fortsättning på den nuvarande strategin med att positionera Adiantes som en ledande helhetsleverantör inom sitt område.

Det nya utvecklings- och innovationscentret för Adiantes är tänkt att tillhandahålla ytterligare funktioner där affärsområdet i högre utsträckning ska integrera design- och innovationsprocesser för de olika premiumvarumärkena.

Projektet innefattar även ett planerat samarbete med en av de ledande italienska mode- och designskolorna. Samarbetet är tänkt att skänka en kunskapsöverföring från ledande kandidater inom modedesign och mönstermakare.

 VD kommenterar

Adiantes VD, Mauro Beck, kommenterar hur etableringen av ett nytt utvecklings- och innovationscenter blir en viktig milstolpe i ambitionen för att bli en ledande helhetsleverantör inom lädervaruindustrin. Han kommenterar vidare hur denna nyhet har mottagits väldigt väl av affärsområdets kunder.

Vi har följt aktiens graf under en tid och tycker den ser väldigt intressant ut.


Viktig Information innan du läser vidare

Ingenting som presenteras nedan är köp- eller säljrekommendationer. Graferna illustrerar endast våra subjektiva observationer.


Veckograf på Northbaze Group

Som framgår av texten i grafen så konsoliderar aktien, enligt vår mening, på väldigt intressanta nivåer.