Nilar – Värdefullt samarbete stundar

Under torsdagen tillkännager Nilar att man framgångsrikt slutit avtal tillsammans med tyska Heinrich Kopp GmbH.
2021-10-07

Nilar International är tecknade på First North Stockholm och är en utvecklare av batterier. Bolaget tillverkar och utvecklar batterier som används för privat- och industriellt bruk. Produktutbudet är anpassat för olika ändamål och används exempelvis för solenergi i hemmet, för balansering av elnät inom industrin, samt för laddning av elbilar. Kunderna återfinns huvudsakligen bland små- och medelstora företagskunder verksamma inom flera sektorer. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Ett samarbete som kännetecknas av hållbarhet har stiftats då Nilar har kommit överens med tyska Heinrich Kopp GmbH om ett avtal som rör energilagring i batterier med icke antändliga elektrolyter. Produkten kommer i dagarna att presenteras på en konferens i München och strävar efter att vara ett batteri som erbjuder högsta säkerhet och kvalité. Fler samarbeten står för dörren då Nilar och Kopp för närvarande arbetar med ytterligare innovativa produkter och energilösningar.

Kommentar från VD – Nilar

”Mitt mål är att stärka Nilars position i den växande energilagringsmarknaden och vårt expanderande nätverket gör just det. Den här relationen tillsammans med Kopp gör att vår teknologi kommer till full användning. Detta hjälper inte bara vårt batteri att tränga sig genom marknaden, men ännu viktigare så hjälper det våra kunder”, kommenterar VD, Erik Oldmark i ett pressmeddelande under torsdagen.

Kommentar från Director of the Energy & Home Automation – Kopp

“Med Nilars teknologi, så kan vi förlita oss på den nya guldstandarden för framtiden, erbjuda våra kunder det nyaste och viktigare än allt, säkraste systemet på marknaden samt komplettera vårt produktutbud kring hållbar energiförvaltning och hematuomation”, kommenterar Director of the Energy & Home Automation, Zouhair Kefi i ett pressmeddelande under torsdagen.

mer om ämnet