Mersmak hos Kjell Group – Här öppnas nästa norska butik

Kjell aviserar att man fortsätter sin expansion i Norge och denna gång Trondheim där butiken kommer att se dagens ljus i början av 2022.
2021-10-28

Kjell Group är tecknade på First North Stockholm och erbjuder produkter inom hemelektronik. Produkterbjudandet inkluderar exempelvis datorer, el & verktyg, nätverk samt ljud & bild. Verksamheten drivs via flertalet fysiska butiker, samt via e-handel, där kunderna huvudsakligen består av privatpersoner. Störst närvaro återfinns inom den nordiska marknaden.

Kjell aviserar att man fortsätter sin expansion i Norge och denna gång Trondheim där butiken kommer att se dagens ljus i början av 2022. Butiken kommer att tillhandahålla ett brett produktutbud inom elektroniktillbehör samt rådgivning. Butiken innebär att man nu kommer att ha 25 butiker i Norge.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kommentar från Chief Retail Officer – Kjell & Company

”Norge är en mycket viktig marknad för Kjell & Company och vår ambition är att vara en rikstäckande butikskedja i Norge, där efterfrågan på våra produkter och tjänster är stor. Butiken i Trondheim är central för oss och innebär att vi tar i ytterligare ett stort steg i denna riktning”, kommenterar Chief Retail Officer, David Palm i ett pressmeddelande under torsdagen.

Kommentar från Landschef Norge – Kjell & Company

”Det känns enormt spännande att vi äntligen öppnar vår första butik i Trondheim. Vi har funnits i Norge sedan 2015 och länge sett att det finns en efterfrågan på vårt erbjudande här, men först nu har vi hittat rätt läge också i Trondheim. Tillsammans gör vi teknik tillgänglig för alla!”, kommenterar Caroline Hellsten, Landschef Norge på Kjell & Company i ett pressmeddelande under dagen.

mer om ämnet