Magnolia – Säljer 189 bostäder

Under onsdagen tillkännager Magnolia Bostad att man säljer 189 hyresbostäder i centrala Enköping.
2021-09-15

Magnolia Bostad är tecknade på Small Cap Stockholm och är en samhällsutvecklare som utvecklar nya boenden, främst hyresrätter men även bostadsrätter, samhällsfastigheter och hotell i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Boenden utvecklas både för försäljning och för egen förvaltning. Bolagets arbete styrs av en helhetssyn, där verksamheten bedrivs med målsättningen om en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

Under onsdagen tillkännager Magnolia Bostad att man säljer 189 hyresbostäder i centrala Enköping. Bostäderna är certifierade i enlighet med miljöbyggnad silver, som är en indikator på att byggbolaget är engagerade i miljöfrågor. Inflyttning kommer att ske löpande under 2023 och 2024.

Kommentar från regionchef

“Vi är mycket glada över att få vara med och utveckla denna nya stadsdel med moderna och välplanerade bostäder åt Mästerbo Fastighets AB. Deras koncept att äga och förvalta fastigheter med högt ställda krav på långsiktig hållbarhet stämmer mycket väl med Magnolia Bostads värderingar och arbetssätt”, kommenterar regionchef, Björn Bergman i ett pressmeddelande under onsdagen.

mer om ämnet