Luxbright – Mottar order värd ca en halv miljon SEK

Under onsdagen meddelar Luxbright AB att de mottagit en order till ett värde av ca 500 000 SEK från ett startup-bolag i Boston, som tillverkar röntgenmaskiner.
2021-06-16

Luxbright AB är verksamma inom teknikbranschen, och är specialiserade inom utveckling av röntgenutrustning. Programvaran samt tillhörande produkter är egenutvecklade och består huvudsakligen av röntgenrör med tillhörande scanningsystem, samt generatorer som används för att kunna generera röntgenbilder. Utöver huvudverksamheten erbjuds mervärdestjänster inom affärsområdet. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Under onsdagen meddelar Luxbright AB att de mottagit en order till ett värde av ca 500 000 SEK från ett startup-bolag i Boston, som tillverkar röntgenmaskiner. Ordern rör sig om den så kallade M-serien, vilken är en konventionell produkt inom området som genererar högupplösta bilder, och således leder till bättre kvalitetsinspektioner.

Kommentar från VD

“Vi är jätteglada att vår kund har valt Luxbrights produkter för sina system och vi ser fram emot fortsatt samarbete kring applikationer som hjälper oss nå vår mission att rädda, skydda och förenkla människors liv genom avancerad röntgenteknologi”, kommenterar VD, Mats Alm.

mer om ämnet