Karibien är nästa destination för Inziles batterier

Under onsdagen meddelar Inzile att man erhåller order från Pinero Group avseende utveckling och leverans av batterisystem.
2021-10-27

Inzile är tecknat på First North Stockholm och är verksamma inom fordonsbranschen. Bolaget är en tillverkare och utvecklare av fossilfria, modulära transport- och servicelösningar, där utbudet består av lättare arbetsfordon som drivs på el. Kunderna återfinns inom varierande branscher och fordonen används runtom i större stadsmiljöer.

Under onsdagen meddelar Inzile att man erhåller order om 22 MSEK från spanska hotell- och resort-företaget Pinero Group avseende utveckling och leverans av batterisystem. Ordern kommer att levereras under Q4 2021 och Q1 2022.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kommentar från VD – Inzile

“Vi är mycket nöjda med att komma in på nya spännande utomeuropeiska marknader genom vårt samarbete med Pinero och deras dotterbolag Turiscar”, kommenterar VD, Klas Åhgren i ett pressmeddelande under onsdagen.

Kommentar från VD – Turiscar

“Vi är glada att svenska Inzile kommer att förse oss med den senaste tekniken inom batterisystem för vår nuvarande transportflotta vid våra hotell & resorts i Karibien”, kommenterar VD, Ricardo Moreno i ett pressmeddelande under dagen.

Den spanska koncernen Pinero har varit etablerad inom sektorerna hotell och resort samt fastigheter och byggindustri i många år. De erbjuder fler än 14 000 hotellrum i Dominikanska republiken, Mexiko, Jamaica och Spanien, inklusive bostäder och golfbanor.

 

mer om ämnet