John Mattson – Koncernen har funnit sin nya VD

Under fredagseftermiddagen aviserar John Mattson AB att man funnit sin nya VD i Per Nilsson, tidigare Klövern AB.
2021-07-09

John Mattson är ett fastighetsbolag. Bolaget innehar idag en fastighetsportfölj bestående av olika hyresfastigheter, där strategin är att förvärva, äga, förvalta samt vidareutveckla diverse fastighetsbestånd. En stor del av affärsverksamheten arbetar med förtätningar samt renoveringar. Störst verksamhet återfinns inom den svenska marknaden samt i anslutning till större städer.

Under fredagseftermiddagen aviserar John Mattson att man funnit sin nya VD i Per Nilsson, tidigare Klövern AB. Per Nilsson har en bred fastighetskompetens med flera års erfarenhet av utveckling samt förvaltning. Han efterträder Siv Malmgren som går i pension.

Kommentar från styrelseordförande

“Efter en noggrann rekryteringsprocess är det glädjande att idag kunna presentera Per Nilsson som ny VD för John Mattson. Med sin breda erfarenhet från fastighetsbranschen och sin goda ledarskapskompetens är styrelsen övertygad om att Per är rätt person att ta vid det tillväxtarbete som Siv Malmgren så framgångsrikt har skapat en plattform för. Jag hälsar Per varmt välkommen till John Mattson och vill samtidigt tacka Siv Malmgren för mycket gott arbete under sina totalt 25 år i bolaget, varav 15 år som VD”, kommenterar styrelseordförande, Johan Ljungberg i ett pressmeddelande under dagen.

mer om ämnet