Intellego – tecknar EXKLUSIVT avtal

Under onsdagen meddelar Intellego att bolaget tecknar exklusivt avtal tillsammans med chilensk distributör som avser order på 63 000 EUR.
2021-08-25

Intellego Technologies är tecknade på First North Stockholm och verksamma inom fotokrom indikatorteknik. Bolaget levererar fotokroma bläck som utformar visuella indikatorer som gör det möjligt att se effekterna av osynligt ultraviolett ljus. Bläcket ändrar färg baserat på exponering för ultraviolett bestrålning eller specifika ämnen. Produkterna används primärt av OEM-tillverkare, vilket avser tillverkare av den slutgiltiga produkten som ofta säljs via en återförsäljare, och används i branschapplikationer runt om i världen.

Under onsdagen meddelar Intellego Technologies att bolaget tecknar exklusivt avtal tillsammans med det chilenska företaget Vortex, där kunderna framförallt finns inom gruvindustrin. Avtalet löper ett år och innebär att Intellego får en order på 63 000 EUR som ska levereras under 2021.

Vortex är en ledande distributör inom gruvindustrin i Chile. Avtalet tillsammans med Intellego ska erbjuda säkrare arbetsmiljöer och tidseffektivisera verksamheterna.

Kommentar från VD

“Detta visar ännu en gång på att ultraviolett ljus, specifikt UVC, inte bara används för desinfektion på sjukhus utan att industrier över hela världen har behov av Intellegos lösningar. Avtalet innebär den första betydande ordern från Sydamerika och en viktig milsten i vår resa mot nya marknader och fler applikationsområden”, kommenterar VD, Claes Lindahl i ett pressmeddelande under onsdagen.

mer om ämnet