Incoax Networks – Tar order från amerikansk operatör

Under onsdagen meddelar Incoax AB att man tar order på 6,4 MSEK från en amerikansk Fiber/LAN-operatör.
2021-06-23

Incoax Networks AB är ett telekombolag som är inriktade mot att leverera produkter och tjänster inom telekom- och bredband, med störst fokus på diverse IP- och surflösningar med Gigabit-hastighet. Bolaget utvecklar både hård- och mjukvara. Kunderna återfinns inom ett flertal branscher, huvudsakligen bland företagskunder.

Under onsdagen meddelar Incoax AB att man tar order på 6,4 MSEK från en amerikansk Fiber/LAN-operatör. Kunden ökar installationstakten vilket resulterar i den största orderingången i bolagets historia. Leveranser och fakturering planeras att ske under tredje och i början av fjärde kvartalet 2021.

Operatören som beställt ordern är icke namngiven, men uppges erhålla ca en halv miljon abonnenter och är aktiv i fler än tio storstadsområden i USA.

Kommentar från Head of Product Management, Marketing & Sales

”Enkelheten att utnyttja fastighetens existerande koaxialkabelnät övertygar Fiber/LAN-operatören att använda InCoax lösning i nya och existerande geografiska områden. Vi finns nu i nio storstadsområden och i ett stort antal flerfamiljshus, vilket öppnar för ytterligare expansion under hösten 2021”, kommenterar Head of Product Management, Marketing & Sales, Helge Tiainen. 

mer om ämnet