Humble Group – Tecknar avtal med flygjätten

Under fredagen aviserar Humble Group att bolaget tecknat avtal tillsammans med ett av världens största flygbolag.
2021-08-13

Humble Group är en svensk koncern inriktade mot livsmedel och hälsa. Genom forskning och utveckling tillhandahåller gruppen ingredienser, processteknologi och färdiga produkter för tillverkningsindustrin, med försäljning av flera olika typer av socker- och kalorireducerade livsmedel.

Under fredagen aviserar Humble Group att bolaget tecknat avtal tillsammans med ett av världens största flygbolag. Man har rönt framgångar genom att bolagets bambutandborste och minttandkräm tar plats i necessärer i Business Class hos ett välrenommerat amerikanskt flygbolag.

Kommentar från försäljningschef

”Den grund vi lade på flygbolagsmarknaden innan Corona bröt ut i form av vunna kontrakt med flygbolag såsom Swiss Airlines, Lufthansa, SAS och Edelweiss har skapat ringar på vattnet och i takt med att världen som helhet, och flygbolagsindustrin specifikt, återhämtar sig sakta men säkert bär vårt hårda arbete äntligen frukt. Vi visar genom vår hittills största affär inom denna vertikal att vi är en spelare att ta räkna med och vi tackar ödmjukast för förtroendet. Utöver att affären i sig är lönsam innebär den enorm marknadsföring och exponering för oss och tidpunkten hade inte kunnat vara mer passande givet att vi för närvarande växer kraftigt i USA. Vi får i samband med affären inte bara betalt för produkterna utan även exponering av våra två storsäljande produkter till miljontals passagerare och potentiella nya kunder, på världens största marknad”, kommenterar försäljningschef, Oskar Holmblad i ett pressmeddelande under fredagen.

mer om ämnet