Hoodin – LEDANDE företag blir partner

Under måndagen meddelar Hoodin att bolaget tecknar partneravtal tillsammans med Key2Comliance.
2021-08-23

Hoodin AB är tecknade på Spotlight. Bolaget är verksamma inom IT-sektorn och har utvecklat en plattform som används av företagskunder för att på ett automatiserat sätt bevaka, analysera samt hantera digitalt innehåll. Kunderna återfinns inom varierade sektorer och verksamheten bedrivs genom ett flertal arbetsområden.

Under måndagen meddelar Hoodin att bolaget tecknar partneravtal tillsammans med Key2Compliance som är ett av Sveriges marknadsledande företag inom life science-industrin.

Hoodin skriver själva att ett internationellt partnernätverk är en central del av bolagets försäljningsstrategi. En partner använder i regel Hoodins plattform för att effektivisera sitt erbjudande gentemot befintliga och nya kunder samt att de även implementerar Hoodin hos kunden för eget användande eller genom integration i egen mjukvara.

Kommentar från VD

“Key2Compliance är en perfekt partner till oss och vi är oerhört glada att påbörja ett nära samarbete med ett av Sveriges ledande företag inom Life Science. Vi delar ambitionen i att leverera högkvalitativa tjänster och skapa tydligt värde för företag inom life science och vi delar även tydligt fokus på tillväxt och att ny teknologi kan skapa konkurrensfördelar. Tillsammans med Key2Compliance så ser vi goda möjligheter att fortsätta växa på den nordiska marknaden med deras ytterst kompetenta personal, aktiva marknadsföring samt tydliga mål om att bli ett av nordens största tjänsteföretag inom life science”, kommenterar VD,  Marcus Emne i ett pressmeddelande under måndagen. 

mer om ämnet