Handeln av Bubblerooms aktie på Nasdaq inleds

New Bubbleroom Sweden meddelar att handeln av bolagets aktie på Nasdaq First North Growth Market inleds i dag.
2021-11-23

Bubbleroom är ett e-handelsbolag inom mode. Bolaget är idag en producent samt distributör av kläder och accessoarer. Utbudet är brett och inkluderar exempelvis kläder, underkläder, skor och accessoarer. Bolagets största marknad är Sverige men bolagets kärnmarknad utgörs av hela Norden.

New Bubbleroom Sweden meddelar att handeln av bolagets aktie på Nasdaq First North Growth Market inleds i dag under kortnamn ”BBROOM” med ISIN SE0016288476.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Utfallet för nyemissionen som genomfördes i samband med noteringen presenterades den 18 november 2021. Erbjudandet övertecknades och omkring 1 850 nya aktieägare har tilldelats aktier i erbjudandet.

Kommentar från VD

“Vi är väldigt glada och har sett fram emot denna dag. Nasdaq First North är en välkänd marknad som ger oss en utmärkt möjlighet att visa våra ambitioner för en bredare publik och vi tror att det är en viktig faktor för Bubblerooms framtida tillväxt och framgång. Jag ser med tillförsikt fram emot 2022 då vi fullt ut kan fokusera på möjligheterna på våra befintliga marknader och tillväxtmöjligheterna på nya marknader. Vi vill nu välkomna alla nya aktieägare och ser mycket fram emot nästa fas i Bubblerooms utveckling, där vi som börsnoterat bolag kommer att fortsätta arbeta för att skapa värde för befintliga såväl som nya aktieägare”, kommenterar VD, Kangasmuukko Nordström i ett pressmeddelande under dagen.