Goodbye Kansas – Ska dimman skingras när globala restriktioner lättar?

Man har vunnit flera intressanta ordrar på sistone, och Goodbye Kansas inleder veckan med lukrativ beställning från spelutvecklare.
2021-10-11

Goodbye Kansas Group är tecknat på First North Stockholm och är en effektstudio. Bolaget utvecklar produkter och lösningar baserade på avancerad teknologi såsom Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR), VFX produktion, Cinematics, Performance capture & scanning, Digital Humans och Real Time animation, d.v.s. visuella effekter åt filmer, tv-serier, dator- och konsolspel m.m. Inom företaget återfinns ett flertal dotterbolag med vardera affärsinriktning och specialistkompetens. Bolaget driver verksamhet på global nivå, med närvaro inom Norden, Europa och Nordamerika.

Trots lättade restriktioner, vilket gagnar underhållningsindustrin där Goodbye Kansas är högst verksamma, så vilar aktien på förhållandevis låga nivåer. Man öppnar veckan med ordrar från två globala spelutvecklare som avser utveckling av cinematiska speltrailers. Det sammanlagda ordervärdet uppgår i 13,6 MSEK och produktionen inleds under oktober 2021 och beräknas avslutas under det första kvartalet 2022.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kommentar från Managing Director

”Det är minst sagt glädjande att se hur allt fler spelutvecklare väljer Goodbye Kansas Studios för produktion av speltrailers. Speltrailern utgör en allt viktigare del av marknadsföring av spel och våra medarbetares kreativitet och tekniska kompetens innebär att vi kan leverera den bästa produkten på marknaden,” kommenterar Managing Director, Markus Manninen i ett pressmeddelande under måndagen.

Kommentar från VD

”Game cinematics och trailers har alltid varit en viktig del av vårt service-erbjudande. Tittar vi framåt är det uppenbart att både speltrailers och VFX som nu visar ett positivt momentum kommer att bidra till lönsam tillväxt av Goodbye Kansas Studios,” kommenterar VD, Peter Levin i ett pressmeddelande under måndagen.

mer om ämnet