Goodbye Kansas – Levererar åt Netflix

Under måndagen aviserar Goodbye Kansas Group AB att man levererar visuella effekter åt streaming-metropolen Netflix.
2021-06-21

Goodbye Kansas Group AB är ett teknologidrivet visualiseringsbolag. Bolaget utvecklar produkter och lösningar för digitala specialeffekter åt rörlig bild. Inom företaget återfinns flera dotterbolag med vardera affärsinriktning och specialinriktning. Bolaget driver verksamhet på global nivå, med närvaro inom Norden, Europa och Nordamerika.

Under måndagen aviserar Goodbye Kansas Group AB att man levererar visuella effekter åt streaming-metropolen Netflix. Leveransen avser alla åtta avsnitt i den första säsongen av The Irregulars. Bolaget bidrog med 229 visuella effekt-klipp samt 20 “Assets”, vilket är en kollektion med förrenderade högupplösta 3d-objekt som oftast förekommer på flera olika ställen i produktionen, t.ex. vapen, magi eller liknande grafik.

Kommentar från exekutiv producent

“Våra globala teams framgångsrika sätt att arbeta tillsammans på projekt som The Irregulars, som har haft stor framgång på Netflix, är en av de många faktorer som skiljer Goodbye Kansas Studios från våra konkurrenter. Vi är mycket glada över framgången med showen och är mycket stolta över det arbete som levereras av våra team i London och Stockholm, särskilt med tanke på utmaningarna med globala samarbeten under pandemin”, kommenterar exekutiv producent, Matilda Olsson.

 

mer om ämnet