Gigger inleder internationalisering av verksamheten

Gigger som ingår i Gigger Group AB, under namnändring till Syncro Group AB, meddelar att satsningen på internationalisering har inletts
2021-11-10

Gigger Group är listade på Spotlight och är ett bolag med strategi att förvärva, äga, förvalta och förädla SaaS-bolag. I portföljen återfinns bolag med egenutvecklade SaaS-plattformar. Målsättningen är att i ett tidigt skede identifiera och förvärva SaaS-bolag med digitala plattformar oavsett affärsområde.

Bolaget ändrar namn till Syncro Group AB och meddelar att satsningen på internationalisering har inletts och att bolaget idag lanserar Gigger UK på den brittiska marknaden. Efter omfattande förberedelser att bland annat utveckla och anpassa den nya SaaS-plattformen G2 att kunna hantera lokala lag-och skattekrav, och som nu är betatestad och klar, lanseras idag Gigger UK på den brittiska marknaden.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Gigger har sedan starten haft i sin strategi att internationalisera sin verksamhet och tidigare, i både informationsmemorandum och bokslutskommuniké, meddelat marknaden om sina ambitioner att expandera internationellt, och där Storbritannien tidigt pekats ut som en av de snabbast växande gig-ekonomierna i världen för bolaget att kunna expandera sin verksamhet till. Med denna etablering fullföljer bolaget sin strategi.

Kommentar från VD

“Vi är verkligen stolta och glada över Giggers uppstart i Storbritannien, och Sharing Economy Global Summit är det perfekta stället för oss att börja äventyret på. Pandemin har visserligen förhindrat oss ifrån att sätta ned fötterna här ännu tidigare men nu är vi äntligen här och jag ser fram emot att få visa Storbritannien vad Gigger kan göra för gig- och delningsekonomin här. Vi flyttar in i våra nya lokaler i Mayfair på Dover Street och har inlett intervjuer med flera potentiella medarbetare för Gigger UK. Intresset är stort och tills dess att vi har full styrka på plats är den sedan tidigare anlitade PR & Kommunikationsexperten inom Gig-ekonomin, tillika styrelsemedlemmen i Sharing Economy UK, Ellie Tucker, en av de nyckelpersoner som representerar Gigger UK i Storbritannien. Jag kommer själv att dela en del av min tid mellan Gigger Group och Gigger UK för att bearbeta den brittiska marknaden. Jag förhandlar med ett antal väldigt fina affärsmöjligheter som jag vill få på plats så att det nya teamet här kan få en flygande start. Det är verkligen spännande tider framöver!”, kommenterar tillförordnad VD Claes Persson i ett pressmeddelande under onsdagen.

mer om ämnet