Footway – Koncernen har funnit sin nya CFO

Under fredagen meddelar Footway Group AB att man funnit sin nya CFO i den rutinerade Maria Carlson, med över 20 års erfarenhet av ekonomisk rådgivning, projektledning och revision.
2021-07-02

Footway Group AB bedriver idag försäljning av skor via sin E-handelssida. Skorna säljs idag till kunder inom Norden och Europa och innefattar välkända varumärken som Converse, Adidas, Birkenstock och New Balance. Sortimentet består huvudsakligen av kängor, sneakers, stövlar, sandaler och tofflor, med utbud för både dam, herr och barn.

Under fredagen meddelar Footway Group att man funnit sin nya CFO i den rutinerade Maria Carlson, med över 20 års erfarenhet av ekonomisk rådgivning, projektledning och revision. Hon kommer närmast från rollen som Director på EY och har även arbetat som CFO på Doberman och ekonomichef på Röda Korset.

Kommentar från HR-chef

”Jag ser fram emot att välkomna Maria i Footway-teamet. Med Maria får vi inte bara en CFO med finansiell spetskompetens utan även en stark ledare som kommer att vara en viktig kugge i utvecklingen av Footways strategi och organisation på vår fortsatta tillväxtresa,” kommenterar HR-chef, Louise Liljedahl.

mer om ämnet