Finepart – Tillkännager globalt avtal

Under måndagen meddelar maskintillverkaren Finepart Sweden AB att man signerar avtal tillsammans med representant i israel.
2021-07-12

Finepart Sweden utvecklar maskiner för tillverkning av diverse industriella komponenter. En stor del av produktutbudet består av precisionsmaskiner som säljs under olika varumärken. Maskinerna är konstruerade för att hantera både enkla och komplexa beskärningar. FinePart Swedens verksamhet återfinns idag på en global marknad.

Under måndagen meddelar maskintillverkaren Finepart Sweden AB att man signerar avtal tillsammans med representant i Israel. I processen att utöka Fineparts synlighet, marknadsföring och driva försäljning har Finepart idag signerat ett avtal med Hortal Machinery. Hortal är en stor leverantör av verktygsmaskiner i Israel och har inom gruppen stora finansiella muskler.

Kommentar från VD

“Det är en framgång för Finepart att signera ett avtal med Hortal som är ett bolag med både organisation för att sälja, leverera service och underhålla verktygsmaskiner till en mycket högteknologisk industri. Samtidigt har Hortal ett moderbolag som kan stödja slutkunden i att finansiera ett Finecutsystem vilket underlättar försäljningsprocessen. Vi räknar med att denna representant kommer ge goda resultat framåt”, kommenterar VD, Lars Darvall.

mer om ämnet