Finepart Sweden – Tecknar avtal med tysk koncern

Under måndagen meddelar Finepart Sweden AB att man tecknar avtal tillsammans med den tyska koncernen Illies gällande marknadsföring och försäljning i Sydkorea.
2021-06-21

Finepart Sweden AB utvecklar maskiner för tillverkning av industriella komponenter. En stor del av produktutbudet består av precisionsmaskiner som säljs under olika varumärken. Maskinerna är konstruerade för att hantera både enkla och komplexa beskärningar. FinePart Swedens verksamhet återfinns på en global marknad.

Under måndagen meddelar Finepart Sweden AB att man tecknar avtal tillsammans med den tyska koncernen Illies gällande marknadsföring och försäljning via dotterbolaget Kieco i Sydkorea. Landet besitter en marknad med högteknologisk tillverkning, och där finns flera potentiella kunder som skulle ha stor nytta av bolagets system för fina beskärningar. Sydkorea är ett av de territorierer som nämnts under vårens VD-brev.

Kommentar från VD

“Sydkorea är ett av de territorier som vi på Finepart tittat på under en längre tid. Vi känner att Kieco är rätt partner som har kunskap av att sälja europeiska produkter i en hög komplex marknad som Sydkorea och samtidigt har god kunskap av de högtryckspumpar som ingår i Finecut systemet”, kommenterar VD, Lars Darvall.

mer om ämnet