Ework Group – Koncernen utser ny VD

Under måndagen aviserar Ework Group AB att de funnit sin nya VD i Karin Schreil, som närmast ansluter från TietoEvry.
2021-06-21

Ework Group AB är ett konsultbolag som erbjuder konsultleverantörer, där konsulterna inte är anställda hos eWork. Vid ett konsultuppdrag är eWork avtalspart till både kund och konsult samt sköter bolagets all administration kring uppdraget. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Under måndagen aviserar Ework Group AB att de funnit sin nya VD i Karin Schreil. Hon kommer närmast från uppdrag hos TietoEvry, där hon var managing partner för Sverige. Karin Schreil har tidigare haft ledande positioner på bl.a. Fujitsu och CGI Sweden.

Kommentar från styrelseordförande

“Med Karin får vi en erfaren ledare som känner konsult- och kompetensmarknaden mycket väl, har en god förståelse för den omvälvning den just nu genomgår och äger en stark kommunikativ förmåga. Jag ser fram emot ett gott samarbete och är väldigt glad över att hon valde att tacka ja till oss”, kommenterar styrelseordförande, Staffan Salén.

Kommentar från VD

“Att få arbeta tillsammans med engagerade medarbetare, konsulter och partners i en organisation som Ework känns väldigt bra. Jag lockas av ett bolag som jag tror är perfekt positionerat i en spännande bransch, där det just nu sker stora förändringar”, kommenterar VD, Karin Schreil.

mer om ämnet