Diadrom – Mottar största ordern i bolagets historia

Under fredagen aviserar Diadrom Holding AB att man fått den enskilt största ordern i bolagets historia med ett värde om 7,3 MSEK.
2021-07-09

Diadrom Holding är ett konsultbolag verksamma inom diagnostik. Störst specialisering sker mot diagnostik av produkter med inbyggd mjukvara. Produkterna säljs under separata varumärken och innefattar alltifrån managementlösningar, testautomatisering samt diverse tekniska plattformar. Kunderna återfinns vanligen inom industri, säkerhet och publik transport.

Under fredagen aviserar Diadrom Holding AB att man fått den enskilt största ordern i bolagets historia med ett värde om 7,3 MSEK som kommer att pågå fram till årsskiftet. Beställningen avser förlängning och upprampning av ett redan pågående projekt bl.a. inom området inbyggd mjukvara.

Kommentar från VD

“Diadrom erbjuder expertis och kompletterande produkter inom diagnostik av Autotech. Det innefattar utveckling av inbyggd mjukvara, men även mjukvaruutveckling av IT-system kopplat till life cycle management. Här är vår expertis inom diagnostik mycket relevant och applicerbar för kunden. Vi är mycket stolta över att få fortsatt förtroende och hoppas på ett långt produktivt samarbete”, kommenterar VD, Carl Johan Andersson i ett pressmeddelande under dagen.

mer om ämnet