Curando – Dotterbolaget förstärker med tunga rekryteringar

Under måndagen meddelar teknikbolaget Curando AB att man förstärker sin styrelse med hela tre nya tunga namn.
2021-07-12

Curando Nordic är ett teknikbolag inriktade mot hälsovårdsektorn. Bolaget är specialiserade inom utvecklingen av IT-plattformar. De olika plattformna används huvudsakligen för kommunikation, uppföljning, samt för leverans av läkemedel. Verksamheten styrs idag via flertalet dotterbolag runtom den nordiska marknaden. Bolaget gick tidigare under namnet Rethinking Care.

Under måndagen meddelar teknikbolaget Curandos dotterbolag, Vo2, att man förstärker sin styrelse med hela tre nya namn. Nike Carlstoft, Kristina Juhlin och Eva Strand har tackat ja till att väljas in i bolagets styrelse. I samband med att de nya tillträder kommer Eric Giseus och Daniel Ahlbert att lämna styrelsen.

Vo2 Cap AB har som tidigare meddelats ingått avtal med Curando i ett s.k. omvänt förvärv och planeras vara klar för börsnotering på Nasdaq First North i slutet av augusti 2021. Bolaget är verksamma inom tech/media och deras affärsmodell består av att förvärva entreprenörsdrivna bolag med en bevisad affärsmodell och som uppvisar historisk tillväxt och lönsamhet, men som har utmaningar i att ta sin tillväxt till nästa steg.

Kommentar från styrelseordförande – Vo2

”Det som Nike och Kristina inte vet om media och tech är inte värt att veta och sen kompletterar vi med Eva som är en otroligt rutinerad kraft inom M&A-delen. Med Bodil Ericsson Torp som VD och koncernchef så känns det som att vi nu fått ihop ett svårslaget team som är oerhört taggat för börsen i augusti”, kommenterar styrelseordförande, Douglas Roos i ett pressmeddelande under måndagen.

mer om ämnet