torsdag 28 januari 2021

Clemondo – Sluter avtal med Skoogs Handels

Clemondo meddelar idag att de sluter ett treårigt exklusivt distributionsavtal med Skoogs Bränsle AB. Affären innebär en utökning av den befintliga affären med Skoogs från cirka 3 till 10 MSEK på årsbasis. 

Clemondo meddelar idag att de sluter ett treårigt exklusivt distributionsavtal med Skoogs Bränsle AB. Affären innebär en utökning av den befintliga affären med Skoogs från cirka 3 till 10 MSEK på årsbasis.

Skoogs är ett energiföretag inom distribution och försäljning av bränsleprodukter med över 140 tankstationer och har en årlig omsättning omkring 2,5 miljarder kronor.

Det nya avtalet innebär att Clemondo och Skoogs gemensamt kommer bearbeta samtliga kunder och segment i norra Sverige där Skoogs har en stark ställning.

Vi skrev nyligen om Clemondos senaste samarbete med Tammermatic, Clemondos VD, Jesper Svensson uttalade sig i pressmeddelandet om att samarbetet med Skoogs blir ytterligare ett steg i bolagets nya fordonsstrategi.

Skoogs VD kommenterade i pressmeddelandet att Clemondo har marknadens kanske bästa erbjudande inom hållbar fordonsrengöring, han berättade vidare hur samarbetet underlättar för Skoogs att förbättra sina kunders hållbarhetsprofil.

 

Clemondo aktien ha gått väldigt starkt under 2020, mycket på grund av en stor efterfrågan på handsprit. Sedan nyheterna om vaccin kom så har däremot aktien haft det svårare. Den senaste tiden har bolaget meddelat om nya avtal inom sitt segment för hållbar rengöring.

I ljuset av detta är det intressant att se hur aktien för andra gången sedan uppåttrenden inleddes nu studsar på EMA200. Detta blir en intressant nivå att bevaka framåt.

Vilka bolag är mest intressanta just nu?

Prenumerera på vårt kostnadsfria veckobrev för färska nyheter och de senaste aktiespaningarna.

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.
372FöljareFölj

Läsvärt

Auriant mining

Auriant Mining – Uppdaterat span i anslutning till Q3-rapporten

Ett år efter första aktiespaningen om Auriant Mining publicerar vi en längre uppdatering där vi spånar kring bolagets och guldprisets framtid.
Läs våra senaste analyser
Prenumerera på vårt veckobrev
Ligg på förhand i marknaden. Lär dig när det är köp- och säljläge
FREE TRIAL
Prenumerera
Läs våra analyser
nya varje vecka!
Ligg på förhand i marknaden.
FREE TRIAL
Prenumerera