Castellum – Förvärvar kontorsfastighet för knappt 1000 MSEK

Under torsdagen meddelar Castellum AB att man förvärvar kontorsfastighet i Solna Strand från Humlegården för ca 950 MSEK.
2021-07-01

Castellum AB är ett fastighetsbolag där portföljen av fastigheter utgörs huvudsakligen av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri. Fastigheterna ägs och förvaltas under gemensamt varumärke. Verksamhet återfinns huvudsakligen inom den nordiska marknaden, där bolaget avser att utveckla fastighetsprojekt runtom större tillväxtregioner.

Under torsdagen meddelar Castellum AB att man förvärvar kontorsfastighet i Solna Strand från Humlegården för ca 950 MSEK. Kontoret är beläget mellan Sundbyberg och Huvudsta utmed Bällstaviken. Man når enkelt oavsett transportsätt och det tar endast ca 10 minuter in till Stockholm City med tunnelbana.

Kommentar från VD

“Det känns klockrent för oss att ta plats i Solna Strand som är ett väletablerat kontorskluster med goda kommunikationer och med närhet till bra service. Fastigheten har en bra hyresgästbas och ger oss utvecklingsmöjligheter samt är ett naturligt steg i vår ambition att växa ytterligare i Solna”, kommenterar VD, Henrik Saxborn.

mer om ämnet