Brighter deltar i event för att stärka relationerna i Indonesien

Under torsdagen meddelar Brighter att bolaget deltar i ett event för att stärka relationerna i Indonesien.
2021-11-11

Brighter är tecknat på First North Stockholm och verksamt inom hälsoteknik- och välfärdssektorn genom ett flertal olika bolag och varumärken. Koncernen kommersialiserar produkter och tjänster med fokus på data-driven behandling av diabetes på distans samt erbjuder ett flertal digitala och fysiska lösningar för stöd och omsorg i hemmet. Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget fokuserar huvudsakligen på Sverige, USA, Mellanöstern och Sydostasien.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

I september undertecknade Brighter och Padjadjaran University ett samarbetsavtal om att använda Actiste® Mini för ett forskningsprojekt på två sjukhus i Västra Java. För att stärka relationerna mellan de två länderna och för att introducera detta viktiga projekt höll Indonesiens ambassad i Sverige idag en “hybrid” invigning.

Kommentar från VD

“Indonesien är en mycket spännande plats för sjukvårdsteknik. Vi ser en teknisk utveckling där äldre system inte bromsar innovation, och där det finns ett intresse att tillämpa smarta lösningar för hanterande av hälsovård. I dagens diskussioner fick vi veta att både Brighter och Sverige anses som varumärken som ligger i framkant när det kommer till digital sjukvårdsteknik”, kommenterar tillförordnade VD, Erik Lissner i ett pressmeddelande under dagen.