Bonzun ingår lukrativt avtal

Under torsdagen tillkännager hälsovårdsbolaget Bonzun att man ingår avtal tillsammans med IVL Svenska Miljöinstitutet.
2021-10-28

Bonzun är tecknade på First North och  är verksamma inom hälsovårdssektorn. Bolaget är inriktade mot att leverera tekniska tjänster och lösningar inom hälsa. Tjänsterna inkluderar fertilitetsbehandlingar och stressprogram, som levereras i digital form till olika företagskunder och privatpersoner. Utöver erbjuder bolaget ett digitalt program som stöder självutveckling och hantering av stress genom beteendeterapi.

Svenska Miljöinstitutet ingår avtal tillsammans med Bonzun för att tillhandahålla tjänsten Bonzun evolve till sina anställda. Tjänsten är ett forskningsbaserat digitalt program i åtta steg som ger deltagarna förutsättningar till ett bättre självledarskap. Programmet stärker individens förmåga att hantera stress både i arbets- och vardagslivet samt att steg för steg växa och utvecklas till en bättre version av sig själv.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kommentar från VD

“Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra förutsättningarna att skala upp tjänsten så att vi kan hjälpa fler företag att i sin tur stötta och erbjuda sina anställda denna värdefulla typ av vidareutveckling. När anställda slutar vidareutvecklas så tappar man lätt motivation och kompetens, evolve gagnar både individen och företaget. Vi är väldigt glada över att se hur svenska företag tar emot tjänsten med öppna armar och vi är tacksamma för våra samarbetspartners vi har som hjälper oss att nå ut snabbare”, kommenterar VD, Bonnie Roupé i ett pressmeddelande under torsdagen.

 

mer om ämnet