Bli delägare i ett vasst bolag – Raws

Raws vill minska vår konsumtion av plats i samhället – detta genom att tillverka sugrör av svensk vass.
2021-07-02

Raws vill minska vår konsumtion av plats i samhället – detta genom att tillverka sugrör av svensk vass. Nu har du möjlighet att vara med på bolagets resa att förändra en hel bransch. Över 700 nya delägare har hittills investerat och man är just nu i sluskedet av sin kapitalanskaffningsrunda. Välkommen att bli delägare för en bättre planet – ett strå i taget.

“Raws vill visa, som rebeller, att vi kan göra bättre. Vi är förändringens våg, som tillsammans med dig, ska visa hur framtidens sugrör ser ut.”

Ända sedan Raws lanserades för två år sedan har man haft högre tryck på ordersidan än vad man kunnat mäkta med att producera. Att lista ut hur man ska göra sugrör från grunden har varit utmanande eftersom man enligt bolaget själva är rätt ensamma om att göra sugrör av vass, i volym. Idag finns Raws på bland annat Cervera, Menigo, Snacksbolaget och Martin & Servera.

Emissionskapitalet ska Raws använda till att skala upp verksamheten, genom att bygga världens första helautomatiserade produktionslina för sugrör av vass, lansera fler produkter som exempelvis tallrikar och bestick samt expansion i form av ny större lokal samt fler medarbetare.