Azelio – Inleder samarbete rörande energilagringsprojekt

Under måndagen meddelar Azelio AB att man inleder samarbete tillsammans med ett USA-baserat bolag rörande energilagringsprojekt.
2021-06-28

Azelio AB är verksamma inom solenergi och har utvecklat en egen teknik för termisk energilagring som används för små- och medelstora installationer. Kunderna återfinns bland EPC-leverantörer, som i sin tur monterar olika system hos sina slutkunder. Verksamhet återfinns på global nivå, med störst närvaro på den nordiska och afrikanska marknaden.

Under måndagen meddelar Azelio AB att man inleder samarbete med tillsammans med ett USA-baserat bolag rörande energilagringsprojekt. Bolaget har tillsammans med MMR Constructors tecknat en avsiktsförklaring med syfte att utveckla projekt som kombinerar Azelios energilagring med solceller och förse kunder med förnybar energi dygnet runt.

Kommentar från VD

“Vi är stolta över att inleda ett samarbete med en ledande industriell aktör som MMR. Vår TES.POD kan tillföra mycket värde i övergången till förnybart och med MMRs erfarenhet och breda kunskap ser vi fram emot att vidareutveckla vårt samarbete”, kommenterar VD, Jonas Eklind.

 

mer om ämnet