Alelion Energy – Flera ordrar inom strategiska segment

Under måndagen meddelar bolaget att man erhållit flera uppföljningsordrar inom segmenten automatiska truckar och specialfordon.
2021-10-04

Alelion Energy Systems är tecknade på First North och verksamma inom tillverkningsindustrin. Bolaget tillhandahåller lösningar baserade på litiumjonteknik och tillverkar batterisystem som huvudsakligen används bland aktörer inom industri- och fordonsindustrin. Särskilt fokus ligger på utveckling av elektrifiering av industrifordon.

Under måndagen meddelar bolaget att man erhållit flera uppföljningsordrar inom områdena automatiska truckar och specialfordon. Det rör sig om kundrelationer som skapats under 2021, som nu följs upp och stärks. Hänseende de automatiska truckarna så rör det sig om litiumbatterier till enheten Jernbro Automation. Odern inom specialfordon är värd 1,5 MSEK och avser högspända batterisystem.

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Kommentar från VD

”De uppföljande orderna visar på våra kunders förtroende för våra lösningar vilket är mycket tillfredsställande. Inom båda segmenten ser vi ett stort intresse för miljövänliga investeringar i grönare och mer konkurrenskraftig teknik”, kommenterar VD, Åsa Nordström i ett pressmeddelande under måndagen.

mer om ämnet